Waarom ik geen beauty meisje ben

Lifebyme / 5 dagen, 10 uur geleden / 0 reacties

Hi lieve lezers,

Vandaag ga ik het hebben over mijn periode van make-up.

Een beetje hoe ik geëxperimenteerd heb daarmee, en wat ik nu nog gebruik aan make-up.

Hopelijk vinden jullie het wat.

In het begin van mijn tiener jaren hield ik me wel bezig met make-up.

Maar na verloop van tijd, steeds minder.

In het begin begon ik met mascara, oogpotlood, eyeliner en blush. Daarna werd het wel wat erger. Toen ik wat had uitgeprobeerd met mascara, wilde ik oogschaduw op. Nou achteraf gezien is het gewoon super lelijk, maar toen die tijd vond ik het echt super mooi.

Tot eind vorig jaar liep ik met een geplamuurd gezicht rond. Ik deed altijd zo'n primer op, en daarna zo'n crème eroverheen. Daar een dikke laag blush, highlighter en bronzer over heen. Mijn ogen helemaal bedekt met eyeliner, oogpotlood, oogschaduw mascara en noem maar op. Echt als ik nu terug kijk moet ik me schamen om zo rond te lopen. Sinds ik lenzen heb ben ik eerst gestopt met oog make-up, maar daarna besloot ik om helemaal geen make-up meer op te doen. Ik gebruik nu alleen maar lipstick. Daar ben ik wel heel erg in moet ik eerlijk toegeven. Dat was vorig jaar al begonnen, ik ben echt dol op rode en felle lipstick kleuren. En ik vind het ook super mooi. Ik was eerst helemaal niet weg van lipstick, maar nu echt wel. Ik spaar die dingen gewoon. Ik heb er nu bijna 40 in mijn kast staan. Ik vind het echt geweldig. Zo kan ik elke dag een ander kleurtje op doen.

---------------------------------------------------------------

Ik ben geen beauty meisje omdat make-up helemaal niet voor mij is weg gelegd. Het interesseert me nu niet meer zoveel als eerst. Mensen moeten mij niet beoordelen op hoe ik eruit zie, maar om hoe ik ben. Dat vind ik belangrijk. Dus ik wil er helemaal niet zo mooi en perfect uitzien. Ik zie er gewoon uit als ik, mezelf. En dat is zonder al die make-up, behalve lipstick dan. Eerst vond ik mezelf veel mooier met make-up, maar nu weet ik wel beter. Ik zie er duizend keer beter uit zonder make-up. Dat is de reden waarom ik geen make-up meer opdoe. Ik snap wel dat sommige meiden zich daar zekerder door voelen, dat had ik eerst ook, maar het past gewoon niet bij mij. In het begin moest ik erg wennen zonder make-up, maar ik voel me daar zoveel zekerder door, terwijl ik nu eigenlijk nog steeds wel onzeker ben, maar dat ligt dan aan iets anders.

Maar in ieder geval ik zit lekkerder in mijn vel zonder make-up.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. En misschien hebben jullie er wat aan.

Ik wens jullie nog een prachtige week.

Ciao, xx

Tweet

Plaats een reactie

About me

Welkom lieve lezers, Ik ben Allisha. Ik ben 17 jaar. Ik volg de opleiding Interieuradviseur. Bedankt dat je mijn blog bezoekt, ik hoop dat je het leuk vind. A lots of love

Volg me op Bloglovin

© 2017 Lifebyme