Mijn dierbaarste kleding stukken

Lifebyme / 12 dagen, 10 uur geleden / 0 reacties

Hey beste lezers,

Kennen jullie dat, dat ene shirtje of die broek die je gewoon niet in de was wilt doen omdat ie zo lekker zit of draagt? Yep, ik heb daar ook last van.

Vandaag vertel ik jullie welke kleding stukken mij dierbaar zijn.

Ik heb 2 kleding stukken die mij het meest dierbaar is.

Dat is mijn broek en een blouse.

Mijn broek zit gewoon heerlijk, en het heeft diepe zakken waar ik makkelijk mijn telefoon in kwijt kan. De meeste broeken die ik heb, hebben geen diepe zakken dus die broek is gewoon de ideale broek. De kleur is leger groen, en dat vind ik echt een hele mooie kleur.

Mijn blouse. Sinds ik het gekregen heb is het mijn favoriete blouse. Op die blouse zitten van die patches. Ik ben eigenlijk geen fan van die dingen, maar op die blouse vind ik ze echt geweldig. De kleur van mijn blouse is ook leger groen. Daarom vind ik het ook heel mooi, maar hij zit ook heel lekker. Ik heb wel meerdere kleding stukken die ik fijn vind zitten en zo, maar deze 2 zijn wel echt mijn favoriet. Ik ben blij dat ik niet meer groei, want ik had vroeger echt super leuke kleding stukken en ja daar ben ik uit gegroeid. En dat vind ik best jammer.

Ik heb bijvoorbeeld ook kleding stukken die ik van mijn oma heb gekregen, die heeft ze dan meegenomen van een dagje winkelen of vakantie. Ze weet gelukkig wat ik leuk vind, dus ik ben altijd blij als ik iets krijg. En het draagt ook extra fijn. Ik ben wel blij dat ik dan kan afwisselen met kleding.


Dat zijn mijn dierbaarste kleding stukken. En ik ga er echt heel zorgzaam mee om.

Ik hoop dat jullie dit interessant vinden.

See you next week x

Tweet

Plaats een reactie

About me

Welkom lieve lezers, Ik ben Allisha. Ik ben 17 jaar. Ik volg de opleiding Interieuradviseur. Bedankt dat je mijn blog bezoekt, ik hoop dat je het leuk vind. A lots of love

Volg me op Bloglovin

© 2017 Lifebyme